woensdag 20 augustus 2014

Beauty | Everyday products

Vandaag heb ik een artikel met mijn dagelijkse producten voor jullie, met telkens een mini-review. De meeste daarvan zijn ook nog eens budget! Wil je graag weten welke producten ik gebruik voor een neutrale, alledaagse look? Klik dan snel op "Lees verder!" Enjoy! 


Voor mijn gezicht gebruik ik de volgende producten:

Yves Rocher Hydra Végétal Hydraterende Dagcrème SPF25

Als eerste breng ik mijn dagcrème aan. Het is er eentje van Yves Rocher met UVB bescherming speciaal voor de normale tot gemengde huid. Hij bevat daarbovenop geen parabenen, minerale olie of kleurstof. Ikzelf heb een gemengde huid en ik merk dat deze dagcrème voor mij toch wat te vet is, hoewel hij goed uitsmeert en snel intrekt. Ik kreeg een sample van 30 ml bij aankoop van een aantal producten, dus de exacte prijs hiervan weet ik niet zeker. Deze dagcrème zal ik niet opnieuw kopen omdat hij wat te vet is voor mij, maar als je een normale (of zelfs droge) huid hebt kan ik je deze zeker aanraden want hij hydrateert wel zeer goed.

Kruidvat Vitamine E oogcrème (€ 2,49)

Om mijn vermoeide oogjes 's ochtends een oppepper te geven gebruik ik graag deze oogcrème van Kruidvat eigen merk. Deze zorgt voor een frisse oogopslag en bevat vitamine E om de huid rondom mijn ogen te beschermen en te voeden.

Essence All About Matt Oil Control Make-up Base (€ 3,39)

Daarna breng ik deze primer van Essence aan om ervoor te zorgen dat mijn make-up langer blijft zitten en dat mijn poriën verkleinen. Direct na het aanbrengen zie ik nog niet echt verschil maar met BB cream en poeder eroverheen vind ik het resultaat wel heel mooi. Definitely re-purchasing!

Garnier Skin Naturals BB Cream - Gemengde tot vette huid - Light (€ 11,99)

Om mijn oneffenheden te camoufleren breng ik vervolgens deze BB Cream van Garnier aan, in de lichtste kleur. Deze heeft een mooie dekking en blijft de hele dag goed zitten. Aanbrengen doe ik met deze kwast van eBay.

Essence Stay All Day 16h Concealer - 10 Natural Beige (€ 2,59)

Daarna is het tijd voor concealer: deze breng ik in een V-vorm aan onder mijn ogen en blend ik uit met deze kwast (ook van eBay, maar dan in het roze in plaats van goud), om mijn donkere kringen wat te verdoezelen.

Sleek Face Form in Light (€ 12,95)

Een zongebruind effect verkrijg ik door deze matte bronzer uit dit paletje van Sleek onder mijn jukbeenderen aan te brengen. Voor een gezonde blos op mijn wangen gebruik ik Rose Gold, de bekende blush van Sleek. Ook de highlighter vind ik prachtig, en breng ik aan voor het uitgaan of voor speciale gelegenheden, maar voor een dagelijkse look ga ik voor deze:

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter (€ 6,99)

Zoals ik al zei gebruik ik deze highlighter graag voor een dagelijkse look omdat je hem heel subtiel kan aanbrengen, dit doe ik boven mijn jukbeenderen.

Labello Fruity Shine Watermelon (€ 2,98)

Voor mijn lippen gebruik ik daarna een verzorgende lippenbalsem, met een lief roze kleurtje en een beetje glans. Mijn favoriete Labello tot nu toe (en ik heb er al heel wat geprobeerd, believe me).

Essence All About Matt Fixing Compact Powder (€ 2,99)

Als laatste breng ik met een poederkwast van de Hema deze matterende transparante poeder aan van Essence. Ik ben fan! Zoals beloofd is mijn huid na gebruik niet meer glanzend maar mat, en mijn make-up blijft ook beter zitten. Deze koop ik zeker weten opnieuw!

Catrice Mattifying Oil Control Paper (€ 2,89)

Om ervoor te zorgen dat mijn gezicht niet gaat glimmen gebruik ik deze matterende velletjes van Catrice op mijn T-zone gedurende de dag. Heel handig voor onderweg, ik vind het echt jammer dat dit product uit het assortiment gaat! Hopelijk is de vernieuwde versie (All Matt Anti-Shine Paper) even goed.



Qua oogmake-up wissel ik graag af:

Too Faced Shadow Insurance: Candlelight (€ 16,50)

Ik heb heel wat andere budget-oogschaduwbasissen maar toch blijf ik altijd terugkomen bij deze. Deze oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw niet in de lijntjes gaat zitten en daarnaast laat hij (vooral shimmery oogschaduws) knallen! Mijn holy grail! Ik heb hem nu inmiddels al bijna een jaar en nog steeds is hij niet op maar als dat wel zo zal zijn koop ik zeker een nieuwe (misschien wel in een andere variant).

MUA Undressed + Undress Me Too Eyeshadow Palettes (€ 5,99)

Deze prachtige palletes met maar liefst 12 kleuren, in zowel matte als shimmery tinten zijn ideaal voor een dagelijkse, neutrale look. Hier wissel ik dan ook vaak in af, maar als ik niet veel tijd heb of geen inspiratie heb ga ik vaak voor deze look met het Undresded Palette (thanks to Beautycloud):

  • Shade 1 in de binnenste ooghoek en over het gehele bewegend ooglid
  • Shade 6 en 9 op het middelste gedeelte van mijn bewegend ooglid
  • Shade 10 in de arcadeboog

Max Factor Wild Shadow Pencils - 40 Brazen Gold & 05 Caramel Rage (€ 8,99)

Dit is iets wat ik ook vaak doe bij enorm tijdsgebrek (want dit duurt nog geen 2 minuten!). Als ik toch graag iets van ‘oogschaduw’ wil dragen, breng ik Brazen Gold aan over het hele bewegend ooglid en Caramel Rage in mijn arcadeboog. Daarna blend ik alles en gebruik ik Caramel Rage ook voor een lijntje onder mijn ogen.

Essence Gel Eyepencil Waterproof: Cocoa Bean //  Blue Lagoon (€ 2,79)

Qua oogpotlood kies ik graag tussen deze twee kleuren: bruin / blauw. Blauw vind ik heel mooi staan bij mijn bruine ogen als ik eens wat meer kleur wil in mijn ooglook. Meestal gebruik ik ze enkel langs mijn bovenste wimperrand, soms ook nog langs een derde van de onderste wimperrand. Dit zijn mijn favoriete oogpotloden tot nu toe, als ze ooit op zijn koop ik ze zonder twijfel opnieuw!

Rimmel Exaggerate Eyeliner (€ 7,49)

Als ik zin heb in een heftigere look dan ga ik vaak voor deze vloeibare eyeliner van Rimmel. Hij is intens zwart, droogt glanzend op en blijft de hele dag muurvast op zijn plek zitten. Ik gebruik het niet vaak omdat ik het voor een dagelijkse look meestal wat te opvallend vind maar het is wel een mooi en goed product!

Max Factor Clump Defy Mascara (€ 14,99)

Dit is echt dé beste mascara die ooit geprobeerd heb. Hij verlengt, separeert en geeft volume. Wat wil je nog meer van een mascara? De prijs is voor mij wat aan de hoge kant maar Kruidvat heeft regelmatig acties op de producten van Max Factor, waar ik dus ook graag gebruik van maak. Holy grail!

Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter pen - 010 In The Mood For Nude (€ 2,89) //
CatriceMade To Stay Highlighter Pen - Eye Like! (€ 3,89) 

Tot slot nog twee producten om mijn ogen op te lichten: de linkse highlighter gebruik ik voor in de binnenste ooghoek en de rechtse breng ik aan op mijn waterlijn. Ze zorgen allebei meteen voor een frisse oogopslag.

Q: Welke producten gebruiken jullie voor een dagelijkse look?

5 opmerkingen:

Marielle zei

Je gebruikt echt best veel producten, maar vooral erg veel hele fijne. Zelf gebruik ik echt heel weinig nu het vakantie is. Vaak alleen lippenbalsem en mascara.

Hanne zei

Ja het zijn inderdaad wel veel producten, haha! Ik gebruik zeker niet altijd zo veel hoor, dit zijn echt mijn producten voor een look met alles erop en eraan, soms gebruik ik zelfs helemaal niets, of zoals jij enkel lippenbalsem en mascara (:

Vintagirie zei

Dat palette van Sleek is echt te gek!

Hanne zei

Ja hé! Love it! :)

merle zei

Hej, ik heb je genomineerd voor de sunshineblogger award!
Op mijn blog vind je meer informatie erover: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2014/09/de-sunshine-blogger-award.html
Liefs Merle